Vergelijk uw verzekeringen!

Selecteer direct welke verzekering u wilt vergelijken! Bespaar al snel honderden euro's per jaar op uw verzekeringen!

Reisverzekeringen voor elke reis of vakantie!

Reisverzekeringen zijn een van de belangrijkste zaken die u moet regelen voordat u op vakantie of reis gaat. Of u nu slechts enkele dagen weg bent of een hele maand, een reisverzekering blijft belangrijk. Dankzij een reisverzekering kunt u zonder zorgen op reis en bent u volledig verzekerd. Of u nu gaat wintersporten of een rondreis gaat maken, dit alles kan met een veilig gevoel.

Wanneer u slechts kort of een enkele keer op vakantie gaat, is het afsluiten van een kortlopende reisverzekering het beste idee. Met deze verzekering bent u precies verzekerd op het moment dat u op reis bent. Gaat u echter vaak of lang op vakantie, dan past een doorlopende reisverzekering beter bij u. U hoeft dan niet per vakantie een nieuwe reisverzekering af te sluiten. Daarnaast is een doorlopende reisverzekering op de lange termijn ook nog eens voordeliger. Aangezien er veel verzekeraars zijn, is het belangrijk om reisverzekeringen altijd te vergelijken.

Gaat u echter met de motor op vakantie dan is het ook verstandig om te kijken wat uw motor verzekering allemaal dekt. U bent hierdoor verzekerd voor schade welke u aanbrengt bij andere weggebruikers. Net zoals bij de auto verzekering bestaat deze vorm van verzekering uit verschillende mogelijkheden welke zijn ingedeeld in dekkings dekkingsgraden. Zo kunt u alleen een WA verzekering kiezen waardoor u verzekerd bent voor schade aan anderen, maar u kunt ook voor all risk kiezen zodat de schade aan uw eigen motor ook is gedekt.
Heb je een boot of motorjacht? Dan is een boot verzekering zeker een must.